Cambridge Weight Plan


Hallo,

Mijn naam is Silvia van Beekhoven, ik heb 2 kinderen.  Ik houd ervan om lekker bezig te zijn. Als ik het lekker druk heb ben ik helemaal in mijn element.

 

Sinds 2009 ben ik consulent bij The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan  en heb ik mijn praktijk in Amersfoort Vathorst. Een prachtig beroep wat ik al die jaren met veel liefde en passie doen. Mensen begeleiden in hun proces naar hun ideale gewicht en nieuwe gewoontes.  Hoe mooi is het als iemand zijn of haar streefgewicht behaald en weer als een gelukkig mens de wereld in kan kijken.

Mijn Afval ervaring

Mijn Cambridge verhaal:

In 2008  leerde ik via de toenmalige eigenaren Cambridge kennen. Nu the 1:1 diet

Toen ik in 2009 voor mijn andere baan (ministerie van Financiën) in contact kwam met coaching wist ik het.

Mensen helpen door middel van gesprekken, ervaringen een plaatsje geven, eens goed naar jezelf kijken, maar vooral een luisterend oor zijn. wat kreeg ik daar een energie van. Naarmate ik meer met coachen bezig begreep ik dat het consulentschap van Cambridge hetzelfde was. 

 

Ik wilde Cambridge Consulent worden. Nou had ik niet veel overgewicht. Totdat mijn 2de zoon werd geboren. Helaas deze extra kilo's gingen er toch niet zo makkelijk vanaf. Dus waarom niet Cambridge volgen. Een afspraak gemaakt bij de toenmalige directrice, mezelf laten meten en wegen, mij streefgewicht bepaald. Wat bleek. Ik had toch overgewicht.  Gestart met het programma.

 

Na het behalen van mijn streefgewicht heb ik de lange opbouw gedaan. Kilo's kwijt, een mooie ervaring rijker. De goede begeleiding zorgde dat ik alles goed kon doen. Nadat ik helemaal klaar was wist ik het zeker. Ik wilde dit ook.

 

Dus ben ik begonnen met de opleiding. Na het volgen van de opleiding en de aanvullende workshops was het zover. Ik was Cambridge Consulent. Thuis hebben we wat dingen aangepast. Zo hebben we de schuur omgebouwd tot praktijkruimte, zodat we werk en privé kunnen scheiden. Maar ook zodat ik al mijn cliënten hun verdiende aandacht kan geven.

 

Na de nodige ervaringen kwam ik er achter dat vooral de laatste fase een lastige fase is. Op gewicht blijven en de veranderingen vasthouden. Je oude patroon wegdoen en je nieuwe omarmen. Je zelfvertrouwen is in deze fase heel belangrijk. Trots zijn op jezelf. Valkuilen zien aankomen en daar op tijd op te reageren. 

 

 

Sinds een poosje is de naam cambridge aangepast naar The 1:1 diet  

 

 Wilt u ook uw eigen verhaal? 

Dan mag u altijd contact met mij opnemen.