Onwards is uniek enmoet je ervaren hebben

Wat is Onwards

Onwards is de naam van het unieke Cambridge Weight Plan, bedoelt voor als je afgeslankt bent en vervolgens op dat gewicht wilt blijven. De zevendelige training helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling, met als achterliggend doel om gewichtsbeheersing te bereiken. Via de vier kernmodules volgen we het traject

 

Wat biedt Onwards jou?

Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en biedt je emotionele, mentale en fysieke handvatten. je leert om deze valkuilen te herkennen, te erkennen en te accepteren dat deze voortkomen uit de persoon die je tot nu toe bent geweest. Door bewust te zijn van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van de Onwards training bewust een andere weg inslaan naar een oplossing.

 

Onwards geeft je kracht

Onwards helpt je niet alleen verder, maar geeft een nieuwe dimensie aan gewichtsbeheersing. Het geeft je kracht, meer vertrouwen en inzicht, zodat je zelf weet wat de volgende stappen zijn in de richting van een duurzaam leve. Een leven, waarin je zelf de handen aan het stuur hebt.

 

 

De vier kernmodules

Ken jezelf

In deze module krijg je antwoord op de volgende vragen.

Wie ben je, wat zijn jouw voorkeuren, wat zijn jouw waarden,

wat heeft jouw gevormd, wat is het verhaal achter jouw manier van omgaan met dat wat er speelt?

  

Kom tot jezelf

In de huidige samenleving worden we vaak overprikkeld. Bovendien staan we, door het gejaagde leven waarin we vele ballen hoof willen houden, niet meer stil bij wat er op het moment echt speelt.

Aandachtstraining en mindfulness wordt meer en meer geaccepteerd als waardevolle manier van dichter bij een oplossing te komen in werk, relaties en of gezondheid.

We leren je me met aandacht, gewoon te zijn met wat er is.

 

Voed jezelf

Om jezelf goed te kunnen voeden is het belangrijk dat je weet wat goed voor je is en wat in een gezond voedingspatroon bij jou past, waarbij ook de tussendoortje en extra's niet worden vergeten

 

Zorg goed voor jezelf

Doordat je tijdens de 7 trainingsblokken jezelf beter leert kennen, kun je betere keuzes voor jezelf maken. Je leert wat voor jou belangrijk is en dus ook goed voor jezelf te zorgen.